گوش به زنگگوش به زنگ

گروه خبری علمی و فناوری

چگونه در فیسبوک پیام ارسال شده را حذف کنیم؟ / آموزش گام به گام و تصویری افزونه جدید غول شبکه‌های اجتماعی


فیسبوک اعلام کرده که با کمک افزونه جدید خود به کاربران اجازه می‌دهد تا 10 دقیقه پس از ارسال پیام و قبل از دیده شدن پیام توسط کاربری که پیام را دریافت کرده، آن را پاک کنید. اما چگونه باید از این ویژگی استفاده کرد؟

فیسبوک اعلام کرده که با کمک افزونه جدید خود به کاربران اجازه می دهد تا 10 دقیقه پس از ارسال پیام و قبل از دیده شدن پیام توسط کاربری که پیام را دریافت کرده، آن را پاک کنید. اما چگونه باید از این ویژگی استفاده کرد؟

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، یکی از مشکلات بزرگ بسیاری از افرادی که از فیسبوک استفاده می کنند این است که پس از ارسال پیام خود راهی برای پاک کردن پیام ارسال شده ندارند. اکنون فیسبوک این مشکل را حل کرده و به کاربران اجازه می دهد تا 10 دقیقه پس از ارسال پیام آن را پاک کنند.

فیس بوک در ماه آوریل اعلام کرد که این ویژگی را در اختیار عموم قرار می دهد. اکنون این ویژگی در اختیار کاربران iOS و اندروید است.این ویژگی جدید به ویژه برای افرادی که به طور تصادفی یک پیام را به گروه اشتباهی از دوستان خود فرستاده باشند کاربرد دارد.

اما اگر هنوز نمی دانید که چگونه باید این ویژگی را انجام دهید بهتر است با ما همراه شوید:

اول از همه دقت کنید که ویژگی "unsend" تنها تا 10 دقیقه پس از ارسال پیام اولیه قابل اجرا است. بر این اساس سریع تصمیم گرفته و پیامی را که می خواهید «ارسال نشود» تعیین کنید، و روی بخش ادیت متن دست خود را نگه دارید، سپس سه گزینه دریافت می کنید که فورواردف خیره و حذف است.

بعد از اینکه "حذف" را فشار دهید، به شما دو گزینه داده می شود که شامل این 2 است: "حذف برای همه"، پیام را برای همه طرفها در چت یا «حذف برای شما» یعنی پیام از چت شما حذف می شود. البته جالب است بدانید که گزینه دوم برای هر پیغامی که می خواهید حذف کنید، به طور نامحدود در دسترس است، حتی اگر مدت زمان آن بیش از 10 دقیقه باشد.

قبل از حذف پیام خود مسنجر از شما می خواهد تا دو بار چک کنید که آیا مطمئن هستید که می خواهید پیام خود را از چت بطور دائم حذف کنید یا خیر .پیام حذف شده در چت شما جایگزین خواهد شد و متن به شما هشدار میدهد که پیام حذف شده است.

لینک کوتاه
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فیسبوک اعلام کرده که با کمک افزونه جدید خود به کاربران اجازه می دهد تا 10 دقیقه پس از ارسال پیام و قبل از دیده شدن پیام توسط کاربری که پیام را دریافت کرده، آن را پاک کنید. اما چگونه باید از این ویژگی استفاده کرد؟

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، یکی از مشکلات بزرگ بسیاری از افرادی که از فیسبوک استفاده می کنند این است که پس از ارسال پیام خود راهی برای پاک کردن پیام ارسال شده ندارند. اکنون فیسبوک این مشکل را حل کرده و به کاربران اجازه می دهد تا 10 دقیقه پس از ارسال پیام آن را پاک کنند.

فیس بوک در ماه آوریل اعلام کرد که این ویژگی را در اختیار عموم قرار می دهد. اکنون این ویژگی در اختیار کاربران iOS و اندروید است.این ویژگی جدید به ویژه برای افرادی که به طور تصادفی یک پیام را به گروه اشتباهی از دوستان خود فرستاده باشند کاربرد دارد.

اما اگر هنوز نمی دانید که چگونه باید این ویژگی را انجام دهید بهتر است با ما همراه شوید:

اول از همه دقت کنید که ویژگی "unsend" تنها تا 10 دقیقه پس از ارسال پیام اولیه قابل اجرا است. بر این اساس سریع تصمیم گرفته و پیامی را که می خواهید «ارسال نشود» تعیین کنید، و روی بخش ادیت متن دست خود را نگه دارید، سپس سه گزینه دریافت می کنید که فورواردف خیره و حذف است.

بعد از اینکه "حذف" را فشار دهید، به شما دو گزینه داده می شود که شامل این 2 است: "حذف برای همه"، پیام را برای همه طرفها در چت یا «حذف برای شما» یعنی پیام از چت شما حذف می شود. البته جالب است بدانید که گزینه دوم برای هر پیغامی که می خواهید حذف کنید، به طور نامحدود در دسترس است، حتی اگر مدت زمان آن بیش از 10 دقیقه باشد.

قبل از حذف پیام خود مسنجر از شما می خواهد تا دو بار چک کنید که آیا مطمئن هستید که می خواهید پیام خود را از چت بطور دائم حذف کنید یا خیر .پیام حذف شده در چت شما جایگزین خواهد شد و متن به شما هشدار میدهد که پیام حذف شده است.

منبع: خبروان


addup.center